Kiváló minő­ségű, verseny­képes
áru és szolgál­tatás minden­kinek.

A ZOLTECH'99 KFT. - illetve elődcége a ZOLTECH'99 BT. - 1999-óta nyújt irodatechnikai szolgáltatásokat és szállít hálózati kommunikációs megoldásokat.

Alapfeladata, hogy kiváló minőségű és egyben mindenkor versenyképes árut, szolgáltatást biztosítson a lakossági, üzleti és intézményi felhasználóinak.

A legnagyobb irodatechnikai gyártók termékeit forgalmazza. A termékválasztékot kizárólag magas műszaki színvonalú berendezések, kiegészítők és kellékanyagok alkotják, ami folyamatosan bővül a világpiacon megjelenő újdonságokkal. Fő tevékenységi köre: fénymásoló berendezések, digitális multifunkciós berendezések, telefax és nyomtató készülékek, kellékanyagok és alkatrészek forgalmazása és szervizelése. Legjelentősebb forgalmazott márkák: RICOH, SAMSUNG, HEWLETT PACKARD, MINOLTA, CANON, EPSON, KYOCERA.

A ZOLTECH'99 KFT. termékpalettája széleskörű és folyamatosan igyekszik alkalmazkodni a változó piaci igényekhez. A cég 2 fő értékesítési csatornáját a viszonteladók kiszolgálása, illetve a végfelhasználók igényeinek kielégítése jelenti. A piaci pozíció megtartása ill. növelése érdekében a termékek értékesítéséhez -igény esetén- szaktanácsadás is kapcsolódik. Vállaljuk a fentiekben felsorolt típusú berendezések garanciális és garancián túli, eseti vagy szerződéses kapcsolat alapján történő üzemeltetését, karbantartását, alkatrész és kellékanyag ellátását.

A ZOLTECH'99 KFT. biztosítja azt a szakmai tudást, azt a szolgáltatás- és szervizhátteret, amely a vállalkozások sikeréhez és termelőképességük növeléséhez szükséges. A cég tevékenysége magában foglalja a nagy teljesítményű fénymásolók, digitális színes fénymásolók és nyomtatók, faxgépek, számítógép csatlakoztathatóságok terjesztését, de a valódi hajtóerő a dinamikus növekedés mögött az állandóan fejlődő ügyfélszolgálat.

Kiemelt figyelmet kap cégünk munkatársainak - szerviztechnikusok, értékesítési szaktanácsadó - képzése, mely filozófiánk szerint a mai minőségi szolgáltatási követelmények elengedhetetlen része. A ZOLTECH'99 KFT. most tovább építheti és tovább mélyítheti azt a bizalmat, amelynek megőrzése a ZOLTECH'99 KFT. üzletpolitikájának alapját képezi.

Alapítása óta cégünk kiterjedt és neves ügyfélkört mondhat magáénak. A töretlen fejlődésünk kizárólag csak a magas színvonalon történő szolgáltatás mellett lehetséges. A ZOLTECH'99 KFT. 2003-tól alkatrész és kellékanyag kis és nagykereskedelemmel bővítette szolgáltatásait. Teljes kínálatot nyújt a Magyarországon előforduló másolókhoz, nyomtatókhoz, faxokhoz.

Hozzá­értés, tapasz­talat, szín­vonal.